NIŠLIJE U AKCIJI: Radnički je ljubav Niša!

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠLIJE U AKCIJI: Radnički je ljubav Niša!

“Radnički je ljubav Niša” još jedna je u nizu akcija koju organizuje FK Radnički u cilju povezivanja kluba sa svojim sugradjanima i lakše i bolje interakcije kluba sa njima. FK Radnički i KMF Radnički će 1. septembra od 18 časova odigrati revijalnu utakmicu na Trgu kralja Milana.

– Raduje nas činjenica da je porodica Radničkog bogatija za novog člana. Svesni smo da je svaki početak težak i da je podrška najvažnija, pa ovim gestom želimo da pokažemo da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uz naš klub malog fudbala od samog početka. Sve akcije koje organizujemo imaju isti cilj – socijalizaciju kluba i druženje sa Nišlijama, rekla je na pres-konferenciji u Medija centru portparolka FK Radnički Niš Sanja Mirković.

Nišlije će biti u prilici da pored promocije najmlađeg člana porodice “Radnički” i pored dobre i kvalitetne prijateljske utakmice, u trajanju od 2×15 minuta, premijerno vide i nove Hummel-ove bele dresove koje će fudbaleri Radničkog nositi u nastavku sezone.
– Naš klub malog fudbala postoji nešto više od mesec dana. Srećni smo zbog podrške kluba i ovakvih aktivnosti koje na najbolji mogući način prezentuju ono što radimo“, kazao je trener i osnivač KMF Radnički Niš Nenad Veljković.
Pripremio: Aleksandar Ilić
The post NIŠLIJE U AKCIJI: Radnički je ljubav Niša! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fudbal protiv futsala u centru grada

Izvor: NiskeVesti.rs, 31.Avg.2016

FK Radnički Niš predstaviće novog člana porodice na revijalnoj utakmici u četvrtak, 1. septembra, u 18 sati na Trgu kralja Milana. Snage će odmeriti fudbaleri FK Radnički Niš i futsaleri Kluba malog fudbala Radnički.. .. „Raduje nas činjenica da je porodica Radničkog bogatija za novog...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.