NIŠLIJE FINIŠIRAJU PRELAZNI ROK: Bivši igrač Zvezde stigao na Čair

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 15:22

NIŠLIJE FINIŠIRAJU PRELAZNI ROK: Bivši igrač Zvezde stigao na Čair

Vratio se u Srbiju posle pet godina u inostranstvu.

Užurbano se radi u Radničkom pred kraj prelaznog roka, a danas je ugovor sa Nišlijama potpisao nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević.

 - Kada sam dobio poziv Radničkog, nisam mnogo razmišljao da se posle pet godina u inostranstvu vratim u srpski fudbal. Odmah sam prihvatio ponudu. Imam dosta prijatelja u Nišu, tu je Petar Đuričković, s kojim sam igrao u Ksantiju, znam Kojića i Kasalicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Kovačević posle potpisivanja ugovora.

Pre samo tri dana Liverpul je savladao Arsenal u Premijer ligi sa 3:1, a večeras (20.45) ga ponovo dočekuje u Liga kupu Engleske. Kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Novi igrač Radničkog igra na poziciji zadnjeg veznog, a osim Crvene zvezde tokom karijere je još igrao za subotički Spartak, norveški Hagesund, poljski Slask i Lehiju, kao  igrčki Ksanti. Real sa Nišave sutra u 10. kolu Superlige Srbije dočekuje lučansku Mladost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.