NIKOME NIJE DO FUDBALA: Rusi otkazali utakmicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 12:42

NIKOME NIJE DO FUDBALA: Rusi otkazali utakmicu

Duel će biti odigran u nekom drugom terminu.
Zbog terorističkog napada koji se dogodio u blizini Moskve u petak uveče, otkazan je prijateljski meč između fudbalskih reprezentacija Rusije i Paragvaja koji je trebalo da se odigra u Rusiji u ponedeljak 25. marta.
Organizatori utakmice koja je trebalo da bude odigrana na VTB Areni, oglasili su se saopštenjem u kojem su istakli da su ostavili prostor da se utakmica odigra kasnije u toku godine, dok će navijačima koji su kupili ulaznice biti vraćen novac. Informacije o postupku vraćanja kupljenih karata biće naknadno objavljena.
- Posle terorirstičkog napada koji se dogodio u Krasnogorsku, Fudbalski savez Ruske Federacije i Fudbalska asocijacija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.