NIKOLIĆ PRED IGOKEU: Pobeda bi nam mnogo značila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ PRED IGOKEU: Pobeda bi nam mnogo značila (FOTO)

Crno-beli dočekuju goste iz Aleksandrovca.

Partizan dočekuje Igokeu u petom kolu ABA lige. Utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić“ na programu je u subotu od 21 sat.

FIBA I SAVEZI SLOŽNI: Evroliga PODRIVA interese svetske košarke (FOTO)

JANKOVIĆ BESAN: Morali smo da iskoristimo šanse, jer nije ovo Superliga (FOTO)

Strateg crno-belih Miroslav Nikolić naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da u ekipi iz Republike Srpske ima nekoliko odličnih igrača i da je recept za pobedu agresivna igra u oba smera.

- Igokea u dosadašnjem toku sezone igra jako dobro, bolje nego što njihov skor pokazuje. Imaju odlične igrače, jakog stranca na poziciji četiri i veoma su opasni, što su uostalom i pokazali protiv Cedevite i Budućnosti. Mi ćemo im se suprotstaviti našom mladošću i agresivnom igrom u obe faze igre. Nama je ova utakmica jako važna, puno timova ima isti skor kao i mi i pobeda bi nam mnogo toga donela - rekao je Nikolić.

Vanja Marinković je istakao da će za trijumf protiv ekipe iz Aleksandrovca biti potrebno da Partizan pruži najbolju partiju ove sezone.

- U predsezoni smo se sa Igokeom sastali dva puta i skor je 1:1, ali od tada smo se pojačali i oni i mi, tako da će nova utakmica biti nešto sasvim drugo. Pokazali su dobru formu, da mogu svakoga da pobede i mi ćemo morati da pružimo svoju najbolju partiju do sada, ako mislimo da dođemo do pobede - Vanja Marinković.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: "Pobeda protiv Budućnosti bi nam mnogo značila"

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Trener Mege Dejan Milojević rekao je danas da će njegovi košarkaši pokušati da iznenade u gostima podgoričku Budućnost i ostvare pobedu koja bi im mnogo značila..."Moramo da igramo izuzetno agresivno u odbrani i da ne dozvolimo puno ofanzivnih skokova kao u meču protiv Olimpije. Očekuje nas...

Nastavak na Sportske.net...

Igokea stiže u Pionir - ima li Partizan lek za Rajta?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2017, 09:22

Miroslav Muta Nikolić ne može da računa na novog centra Samarda Semjuelsa koji je tek u četvrtak uveče doputovao u Beograd..Košarkaši Partizana dočekaće Igokeu u petom kolu Jadranske lige u meču kojem bi trebalo da budu favoriti makar zbog činjenice da igraju na svom terenu. Ipak, partije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.