NIJE TO PRAVA BARSELONA: Katalonci se obrukali, Mesi gledao Radoju

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE TO PRAVA BARSELONA: Katalonci se obrukali, Mesi gledao Radoju

Pobedu Levanteu je obezbedio srpski fudbaler Nemanja Radoja golom u 68. minutu Fudbaleri Levantea pobedili su danas na svom terenu Barselonu sa 3:1, u utakmici 12. kola španskog prvenstva.Barselona je povela u 38. minutu golom Lionela Mesija iz penala, a Levante je postigao sva tri gola u drugom poluvremenu, u razmaku od sedam minuta.Izjednačio je Hose Kampanja u 61. minutu, a vođstvo domaćima doneo je Borha Majoral u 63. Pobedu je obezbedio srpski fudbaler Nemanja Radoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << golom u 68. minutu.Napadač Barselone Luis Suares morao je da izađe sa terena u 41. minutu zbog povrede desne noge.Levante je ostvario petu pobedu u prvenstvu i zauzima osmo mesto na tabeli sa 17 bodova.Barselona je prekinula niz od sedam pobeda, pretrpela treći poraz u ligi i prva je na tabeli sa 22 boda. Barselonu može da pretekne Real Madrid, ako večeras pobedi Betis. Real ima 21 bod.Takođe, aktuelnog šampiona mogli bi da preteknu Atletiko Madrid i Sevilja, koji takođe igraju večeras, a imaju po 20 bodova.Ranije danas Valensija je kao gost pobedila Espanjol sa 2:1.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKAKU JE INTER: Belgijanac može sam! Neroazurima doneo trijumf u Bolonji u 91. minutu

Izvor: Kurir, 02.Nov.2019

Fudbaleri Intera pobedili su večeras na gostujućem terenu Bolonju sa 2:1, u utakmici 11. kola italijanskog prvenstva i preuzeli prvo mesto na tabeli.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.