NIJE SE DUGO ČEKALO: Veliko priznanje za Bena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SE DUGO ČEKALO: Veliko priznanje za Bena (FOTO)

Reprezentativac Komorskih ostrva dvostruki strelac protiv Spartaka.

El Fardu Ben je u Subotici postigao dva gola u trijumfu Crvene zvezde od 3:1 protiv Spartaka, a reprezentativcu Komorskih ostrva je to donelo drugo priznanje za igrača kola u Superligi. Prvi put Ben je bio igrač sedmog kola posle pobede protiv Vojvodine.

ZVEZDA OBORILA SVE GRANICE: Vest koja će svakako ODUŠEVITI Delije, a tiče se ogromnih ulaganja (FOTO)

BEN DVOSTRUKI STRELAC: Imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ozbiljnu poruku za Delije (FOTO)

Na sajtu Superlige navedeno je da je Ben bio dvostruki strelac u meču protiv Spartaka, da je dva puta pogađao okvir gola, ako i da je uz pretrčane kilometre i sjajnu kretnju bio najzaslužniji za sedamnaestu pobedu Crvene zvezde u domaćem šampionatu.

Najveći konkurent Benu bio je napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski koji je takođe bio dvostruki strelac u pobedi protiv Bačke.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.