NIJE PROTIV POVRATKA: Menadžer otkrio planove Marka Nikolića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 19:00

"NIJE PROTIV POVRATKA": Menadžer otkrio planove Marka Nikolića

Bira najbolju opciju.

Menadžer srpskog trenera Marka Nikolića, Dejan Joksimović govorio je o planovima svog klijenta.

On je u izjavi za „RB Sport" otkrio da bi se Nikolić rado vratio u Rusiju gde je vodio Lokomotivu iz Moskve pre dve godine.

- Mislim da Marko nije protiv povratka u Rusiju. Mnogi timovi su zainteresirani za njega, on bira najbolju opciju za sebe. Ne pomaže mnogo što situacija u Ukrajini nije okončana - rekao je Joksimović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ruski novinar Nobelj Arustamjan je ranije na svojim društvenim mrežama napisao da bi 43-godišnji Nikolić na klupi moskovskog Dinama mogao da zameni svog sunarodnika Slavišu Jokanovića.

Sudbina trenera još uvek nije poznata, a spominjao se povratak u Partizan. Dosta zavisi od toga da li će doći do promene postojeće uprave u Humskoj i eventualnog dolaska Ostoje Mijailovića sa kojim Nikolić ima prijateljske odnose.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.