NIJE MU PROŠLA TAKTIKA: Rune iznervirao Medvedeva, ali Rus ide u polufinale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 10:20

NIJE MU PROŠLA "TAKTIKA": Rune iznervirao Medvedeva, ali Rus ide u polufinale (VIDEO)

Napeto u Kaliforniji.
Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale Mastersa u Indijan Velsu posle pobede nad Holgerom Runeom (7:5,6:4) a duel je doneo dosta tenzije.
Medvedev je rešio uvodni set u svoju korist uprkos tome što je Danac prvi došao do brejka. Rune je oduzeo servi protivniku u sedmom gemu, da bi Rus odmah uzvratio. Izgledalo je da će prvi set biti rešen u taj-brejku, ali je Danil u ključnom trenutku napravio brejk i poveo 1:0.
U drugom setu su stvari postale tenzičnije. Medvedevu se nije svideo potez Runea, kada ga je mladi Danac "gađao" lopticom dva puta na mreži. Rus je tražio izvinjenje, ali ga nije dobio, da bi potom pokazivao na oči aludirajući da posmatra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.