NIJE MOGLO GORE: Tuča u svlačionici Lacija? Odmah se oglasio klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 09:58

NIJE MOGLO GORE: Tuča u svlačionici Lacija? Odmah se oglasio klub!

Sve nade o Skudetu su pale u vodu.

Lacio je pred korona-pauzu sanjao o "Skudetu", ali je u poslednje tri utakmice vezao tri poraza i svi snovi su raspršeni. Zbog toga je, kako prenosi italijanski Sportmediaset, došlo do ozbiljnih sukoba unutar svlačionice Rimljana.

Naime, kako se navodi, posle trećeg neuspeha u nizu protiv Sasuola i poraza od 1:2 na "Olimpiku", došlo je do verbalnog sukoba između igrača Frančeska Ačerbija i direktora medicinske službe, Ive Pulčinija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ačerbi je, navodno, zamerio Pulčiniju zbog velikog broja povreda igrača u poslednje vreme, između ostalih i najboljeg strelca Ćira Imobilea, a doktor mu nije ostao dužan.

Pojedini mediji su čak naveli da je došlo do fizičkog obračuna.

Međutim, stigla je i reakcija iz Lacija, koji se oglasio ovim povodom putem zvaničnog sajta.

- Želimo da kategorički demantujemo informacije da je posle utakmice sa Sasuolom došlo do sukoba u svlačionici i istaknemo da ovakve vesti nemaju nikakvog osnova - stoji na zvaničnom sajtu Lacija.

U svakom slučaju, "nebesko-plavi" su gotovo izgubili šampionsku titulu, šest kola pre kraja zaostaju sedam bodova za Juventusom.

Razloga za nezadovoljstvo svakako ima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojke Kuna Aguera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.