NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI: Miha OPLEO po italijanskoj vladi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 09:25

NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI: Miha OPLEO po italijanskoj vladi (FOTO)

Nema nikakve logike.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović osvrnuo se i na stanje oko korone u Italiji, napominjući da nema logike ono što trenutno radi vlada te zemlje.

– Ne želim da uzimam primer naše vlade koja svojim merama toliko nas čini glupim, da nema nikakve logike to što rade. Morao sam to da kažem, tako mi je došlo. Predsednik regije Emilija Romanja, Stefano Bonacini, doneo odluku da može određeni broj gledalaca da budu na tribinama, i to smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrabrim potezom, ali ne znam kako će na to da reaguje vlada Italije – kazao je Mihajlović na konferenciji za štampu pred meč između Bolonje i Kaljarija koji se igra sutra uveče.

Questi i convocati di Sinisa #Mihajlovic per #BolognaCagliari 👇 - https://t.co/iNWtuMmRgC

— CalcioCasteddu (@Calcio_Casteddu) October 30, 2020

Srpski stručnjak se osvrnuo i na spekulacije da bi Bolonju mogla da angažuje hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

– Nemam takve inforamcije, prvi put to čujem oko Mandžukića. Znamo da je slobodan agent i da budem iskren nije da nam nije potreban takav fudbaler. Ali ako želi da bude deo našeg tima, moraće da se vrati u formu, jer nije dugo igrao – zaključio je Mihajlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.