NIJE GOTOVO: Delije pozivaju zvezdaše na Žalgiris

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 12:15

NIJE GOTOVO: Delije pozivaju zvezdaše na Žalgiris

Meč je na programu u petak.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u petak Žalgiris u 26. kolu Evrolige.

Crveno-beli imaju samo teoretske šanse za plasman u plej-in, a navijačka grupa “Delije” se oglasila uoči meča sa litvanskim velikanom.

- Delije i zvezdaši, pred nama je nova utakmica u Evroligi, gostuje nam Žalgiris. Do sada smo bili na visini zadatka, od početka sezone imali smo od dobrih do odličnih izdanja i sada moramo da nastavimo istim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tempom. Iako su nam male šanse za prolaz, ipak još nije gotovo. Bez obzira na sve sada treba pokazati da smo pravi. Ne budimo navijači uspeha i navijači iz fazona, pokažimo upornost, doslednost i vernost. Podržimo našu ekipu do kraja Evrolige bez obzira na ishod. Svi u Arenu na Žalgiris da se zagrejemo za subotu i Marakanu – navodi se u saopštenju Delija.

Duel Crvene zvezde i Žalgirisa na programu je u petak u 20 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.