Izvor: HotSport.rs, 29.Mar.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI U RUSIJI NEMA ZIME: Pelegrini stiže u Zenit

Trener Mančester Sitija neće biti bez posla naredne sezone.

Čileanski trener koji broji poslednje nedelje na klupi Mančester Sitija, od naredne sezone vodiće Zenit iz Sankt Peterburga.
Tako je bar agenciji “Rojters” rekao Aleksander Panov, bivši fudbaler Zenita.
Prema njegovim rečima, Pelegrinija očekuje plata od 3,5 miliona evra po sezoni, kao i verovatno težak posao rekonstrukcije tima, jer će klub verovatno napustiti Aksel Vicel i Hulk, prve zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tima.
Ipak, ne sumnja u Pelegrinija:
– Iako će tim biti drugačiji, neće biti slabiji. U Sitiju je uradio odličan posao, napravio ekipu koja je osvojila Premijer ligu i Liga kup. Ima mentalitet pobednika, za raliku od Viljas Boaša, zaključio je Panov.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.