NI INTER NI MILAN: Ova dva kluba iz Serije A vode RAT za Luku Jovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 13:03

NI INTER NI MILAN: Ova dva kluba iz Serije A vode RAT za Luku Jovića!

Srpski napadač može da bira.

Madridski Real kojem je, od ove sezone, na čelu Karlo Anćeloti, ni ove sezone ne računa na usluge reprezentativca Srbije Luke Jovića. Agent mladog fudbalera Fali Ramadani uveliko traži novu sredinu gde bi upisivao više minuta na terenu i kao u najboljim danima tresao mreže rivala. Pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da su za Jovića zagrizli italijanski velikani iz grada mode Inter i Milan, međutim, ugledni list "Gazeta delo sport" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je došla do najnovijih informacija.

Naime, pomenuti list javlja da Jović je na meti Sampdorije i Đenove. Ta dva kluba Faliju Ramadaniju garantuju minute za Srbina.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Sad ostaje da se vidi da li Đenovljani mogu da isprate uslove Real Madrida jer je poznato da Jović godišnje bruto zarađuje 10 miliona evra na Santijago Bernabeuu.

Uveliko se zna da bi "kraljevski klub" najradije da proda Luku Jovića i zaradi bar ovog leta procenjenih 20 miliona evra.

Podsetimo se, srpski napadač je u Madrid iz Ajntrahta stigao za neverovatnih 60 miliona evra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.