NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: Zvezda proslavlja titulu „Balom na vodi“

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:49

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE: Zvezda proslavlja titulu „Balom na vodi“

Crveno-beli obeležavaju sezonu za pamćenje.

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju Metalac u poslednjem kolu Superlige sa jasnim ciljem – da postanu svetski rekorderi po broju bodova u jednoj sezoni i da postignu najviše golova tokom jednog šampionata. Za to su im potrebna tri boda i tri lopte u mreži kluba iz Gornjeg Milanovca kako bi pao svetski rekord Seltika po broju bodova i nacionalni rekord Partizana po broju golova.

Jedna od najvažnijih utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Sezonu za pamćenje crveno-beli su rešili da krunišu prigodnom svečanošću na reci Savi.

- Fudbalski klub Crvena zvezda će u subotu 22. maja od 19 časova i 30 minuta proslaviti 32. titulu šampiona Srbije pravim spektaklom! Kako bi se razlikovala od svih prethodnih ova generacija će osvajanje četvrtog pehara u nizu proslaviti na reci i na posebnom brodu koji će ploviti Savom. Biće to svojevrstan bal na vodi, a pored prvotimaca proslavi će prisustovati i omladinci našeg kluba koji su takođe obezbedili titulu prvaka države. Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a crveno beli će zaploviti Savom od 19 časova i 30 minuta praćeni vizuelnim spektaklom. Klub i igrači su se odlučili na ovakav vid proslave zbog trenutne epidemiološke situacije. Svi koji se u tom trenutku nađu kraj reke imaće priliku da uživaju, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda – navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Po završetku prvenstva tim Dejana Stankovića očekuje finalni duel Kupa Srbije protiv Partizana (25. maj, 19 časova).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adriana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDA SPREMA BAL NA VODI: Potpuno drugačija proslava titule!

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2021

Klub sa stadiona ‘Rajko Mitić’ želi da obeleži kraj prvenstva na specifičan način. Crvena zvezda u sredu dočekuje Metalac u okviru poslednjeg kola ovosezonske Superlige Srbije. Izabranici Dejana Stankovića su osigurali šampionsku titulu, a sada su im potrebna tri boda i tri  pogotka u mreži...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.