NEOČEKIVANO: Napustio je Zvezdine PRIPREME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO: Napustio je Zvezdine PRIPREME!

Iznenadni odlazak.

Crvena zvezda će u prolećnu sezonu ući bez Nikole Vasiljevića. Čuvar mreže crveno-belih koji je na Marakanu doveden kao pojačanje iz Radnika, vratio se u Surdulicu.

Treći golman crveno-belih provešće narednih šest meseci u Radniku, kao pozajmljen igrač srpskog šampiona, obzirom da su kod trenera Dejana Stankovića u prvom planu Milan Borjan i Zoran Popović.

Crveno-beli raspolažu i sa talentovanim Aleksandrom Stankovićem. Podsetimo, iskusni Popović će na kraju sezone pojačati Levski iz Sofije, sa kojim je već potpisao predugovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda odlučila, ode golman, pa i napadač!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2020

Dva odlaska iz Crvene zvezde...Dve pozajmice Crvene zvezde u jednom danu...Ekipa Dejana Stankovića će ostati bez golmana Nikole Vasiljevića koji je do kraja sezone biti fudbaler Radnika iz Surdulice iz kojeg je stigao u Crvenu zvezdu, ali za njega nije bilo mesta ni na klupi za rezerve...Nije jedini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.