NEOČEKIVANO: MIlojević dobio velikog aduta za duel sa Zenitom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 15:44

NEOČEKIVANO: MIlojević dobio velikog aduta za duel sa Zenitom

Biće na raspolaganju.
Fudbaleri Crvene zvezde odigraće danas prijateljski meč na stadionu "Rajko Mitić" protiv ekipe Zenita, a Vladan Milojević će na neplaniramo na raspolaganju imati još jednog igrača.
Vezista "crveno-belih" Gejlor Kanga doputovao je u Beograd nakon što je zbog kršenja pravila suspendovan iz reprezentacije Gabona.
Tako će Gabonac moći da se stavi na raspolaganje prvom treneru Crvene zvzede, a ostaje da se vidi da li će ga Milojević koristiti protiv Zenita.
Prvom timu bi trebalo da se priključi nekoliko fudbalera iz Grafičara, a očekuje se da šansu dobije i mladi Nigerijac Ogbu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.