NEOČEKIVANA ODLUKA: Milojević vodi trenera Zvezde u Al Ahli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANA ODLUKA: Milojević vodi trenera Zvezde u Al Ahli!

Bivši kapiten crveno-belih dobija društvo.

Posle potpisivanja ugovora sa Al Ahlijem iz Džede, bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević pridružio se doskorašnjem kapitenu srpskog šampiona Marku Marinu.

Tu se, međutim, neće zaustaviti priliv nekadašnjih članova Zvezde, pošto će sa Milojevićem put Saudijske Arabije krenuti i njegovi doskorašnji pomoćnici iz Ljutice Bogdana.

Milojević će od danas preuzeti kormilo Al Ahlija iiz Džede, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je ugovorio saradnju na 18 meseci, a godišnja plata trebalo bi da mu bude oko 2.500.000 evra. Ujedno, bivši trener Zvezde će sa sobom povesti tri saradnika sa kojima je beležio sjajne rezultate na stadionu “Rajko Mitić”.

Desna ruka će mu biti Milan Kosanović, veliki poverenik koji je podjednako bio važan šraf u plasmanima Crvene zvezde u Evropu, a njima će se priključiti i analitičar Nemanja Milinčić.

Problem Zvezde biće ako istim putem ode i aktuelni trener golmana crveno-belih Dušan Gašić. Postoji nekoliko predloga ko bi mogao da ga zameni, a po svemu sudeći to će biti neko iz omladinskog pogona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.