Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NENAD LALATOVIĆ: Sad ću sa sinovima da analiziram sledećeg rivala!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović bio je prezadovoljan igrom svog tima protiv Voždovca, ali i iznenađen “autbusom” protivnika.

- Teren baš i nije u najboljem stanju, ali kakav je nama – takav je bio i njima. Sigurno je da možemo i moramo bolje, ali veliki je pritisak na ovoj ekipi, veliki je bio i ulog, jer je sledeći meč derbi. Nama je, iskreno, bilo teško da probijemo ovaj bedem Voždovca. Malo mi je bilo čudno što igraju sa osam štopera, što se bore za opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a ne žele da pređu centar, ali teško je braniti se protiv Zvezde svih 90 minuta… Mi smo, sa druges trane, dali sve od sebe, pogotovo u poslednjih 30 minuta i mislim da smo zasluženo pobedili. Jednostavno, napadali smo, želeli pobedu, a kažem još jednom pritisak i ulog su bili veliki. Zato mogu samo da pohvalim igrače, zasluženo su osvojili sva tri tri boda – rekao je Nenad Lalatović.
Trener Crvene zvezde je pričao o predstojećem “večitom derbiju”, ali nijednog momenta nije pomenuo Partizan.
- Sutra (nedelja, dan u kome će Partizan, koji ima dva boda više od Zvezde, igrati u Humskoj protiv Mladosti iz Lučana) ću sa svojim sinovima uživati, gledati neke druge utakmice Superlige, opustiti se kao čovek. ‘Neke’ će ekipe nastupati u našoj Superligi (igra se samo meč Partizan – Mladost), a ‘neke’ će potom i doći u hram fudbala. Videćemo da li će uspeti i da ga osvoje, mnogi se ipak – plaše Zvezde. Voždovcu, sa kojim smo danas igrali, želim sve najbolje. I mislim da je trebalo da više misle na sebe, ne na druge… ne da se stavi autobus, jer ne možete se svih 90 minuta braniti kada igrate sa Zvezdom – rekao je Lalatović za Arenu sport.
hotsport.rs    
The post NENAD LALATOVIĆ: Sad ću sa sinovima da analiziram sledećeg rivala! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lalatović: Mnogi nas se plaše

Izvor: B92, 18.Apr.2015

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da su njegovi fudbaleri zasluženo pobedili Voždovac, kao i da je pritisak da se slavi bio veliki...‘Crveno-beli’ su na Vračaru, u okviru 23. kola Jelen Superlige Srbije, do trijumfa došli golom Luke Jovića u 57. minutu...“Teren nije bio baš u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.