NEMIRI U HRVATSKOJ: Livaja napustio reprezentaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 20:08

NEMIRI U HRVATSKOJ: Livaja napustio reprezentaciju

Nefudbalske stvari.

Fudbaler splitskog Hajduka Marko Livaja napustio je reprezentaciju Hrvatske.

Kockasti se u Rijeci pripremaju za učešće na završnom turniru Lige nacija, a u ponedeljak je došlo do incidenta između Marka Livaje i navijača domaće Rijeke što je iniciralo ovakvu odluku fudbalera.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje da ima mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem selektoru na razumevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi zaista puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - rekao je Livaja.

Naime, navijali su dobacivali Livaji tokom čitavog treninga, a on je u jednom trenutku izgubio živce i krenuo ka njima kako bi se obračunao.

Ostali igrači i pomoćni trener Vedran Ćorluka su pritrčali i sprečili da sve eskalira, te su smirili iskusnog centarfora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.