NEMILOSRDNO: Barselona se igrala sa Realom u sred Madrida (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2015, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILOSRDNO: Barselona se igrala sa Realom u sred Madrida (VIDEO)

U “El Klasiku” na stadionu “Santjago Bernabeu”, Barselona je ponizila Real Madrid 4:0 (2:0).

Veliki je Real, ali je moćna Barsa. Suarez, Nejmar, Inijesti i drugari igrali su se sa Ronaldom, Bejlom i Benzemom i ponizili ih pred više od 90 hiljada njihovih pristalica. Tika-taka izludela je odbranu “kraljevskog kluba” uz aplauze Mesija sa klupe, koji je u igru ušao u 57. minutu i bio na terenu kada je Suarez po drugi put naterao Navasa po loptu u mrežu. Ali, idemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << redom…
Real je prvi zapretio preko Ronalda, koji je uputio oštru loptu u “peterac”, ali je Bravo odlično intervenisao. U 11. minutu usledila je kazna. Roberto je uposlio Suareza, Ramos je zakasnio sa izlaženjem, a Urugvajac je matirao Kostarikanca na golu – 0:1. Posle primljenog gola opet je pokušao Real, ali je šut Rodrigeza ukrotio Bravo. U 39. minutu Barselona je povela 2:0. Inijesta je “spakovao” loptu do Nejmara, a Brazilac bio nemilosrdan. Do poluvremena gosti su mogli do još jednog pogotka, ali su se obrukali prvo Suarez, a potom i Rakitić.
Fin del partido: Real Madrid 0-4 Barcelona (Suárez 11′, 74′, Neymar 39′, Iniesta 53′). #RMLiga #ElClasico pic.twitter.com/T7DO2xnzAV
— Real Madrid C. F. (@realmadrid) November 21, 2015
“Kraljevski klub” je krenuo na sve ili ništa u drugom poluvrmenu. Odmah na startu je zapretio preko Marsela i Rodrigeza, ali bez promene rezultata. Ona je usledila pet minuta kasnije u 53. minutu kada je Nejmar sada uzvratio asistenciju Inijesti, a Španac potpuno rastužio “Santjago Bernabeu”. “Hladan tuš” usledio je u 74. minutu kada je Suarez po drugi put pobegao odbrani Reala i ponovo matirao nesrećnog Navasa, koji do ovog kola u Madridu nije primio gol. Na kraju 4:0 za Barselonu, rezultat koji nije mogao da gleda Isko, te je u 85. minutu zbog crvenog kartona otišao u svlačionicu na “kupanje”.
(Izvor: RuTube)

REAL MADRID – BARSELONA 0:4 (0:2)
Strelci:
Suarez 11, 74, Nejmar 39, Inijesta 53
Real Madrid (4-2-3-1): Navas – Danilo, Serhio Ramos, Varan, Marselo (Karvahal) – Modrić, Kros – Bejl, Rodrigez (Isko), Ronaldo – Benzema.
Barselona (4-1-2-1-2): Bravo – Dani Alveš, Pike, Maskerano (Metju), Alba – Buskets, Rakitić (Mesi), Roberto, Inijesta (El Hadadi) – Nejmar, Suarez.


The post NEMILOSRDNO: Barselona se igrala sa Realom u sred Madrida (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grmelo u Realovoj svlačionici! Ronaldo postavio ultimatum: Ili Benitez, ili ja?!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2015, 11:19

"Ne postoji igrač na ovoj planeti, pa čak ni Ronaldo, koji sme sebi da dozvoli da daje ultimatum klubu, posebno klubu kakav je Real", smatra Fabio Kapelo..Katalonija je ekslodirala od radosti nakon što je Barselona uništila Real u prvom ovosezonskom El Klasiku, dok Madrid i dalje gori u plamenu nezadovoljstva,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.