NEMCI ODLEPILI: Pola Bundeslige želi Filipa Stevanovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 18:31

NEMCI ODLEPILI: Pola Bundeslige želi Filipa Stevanovića (VIDEO)

Crno-beli biser treći na listi želja.

Krilni napadač Partizana, Filip Stevanović je igrama u ovoj sezoni na profesionalnom nivou privukao interesovanje velikog broja klubova.

Crno-beli vunderkind se putem medija povezivao se velikim klubovima poput minhenskog Bajerna, Borusije Dortmund, Lajpciga, Mančester Junajteda, Čelsija, Intera…Navodno je Nica ponudila 12 miliona evra, ali su crno-beli odlučili da je rano za odlazak.

Sajt "90min" bavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se situacijom u Bundesligi, a postavljeno je i pitanje kojih 20 igrača bi rado bili viđeni u šampionatu Nemačke. Mladi fudbaler Partizana našao se na trećem mestu, a ispred njega su španski vezista Dani Sebaljos i izraelski napadač Šon Vajsman, koji su po šest godina stariji od Stevanovića.

Filip Stevanović je u ovo sezoni postigao pet golova za Partizan i upisao tri asistencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.