NEMCI OBJAVILI DOKAZE: Srbija definitivno OŠTEĆENA ZA PENAL (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 23:59

NEMCI OBJAVILI DOKAZE: Srbija definitivno OŠTEĆENA ZA PENAL (VIDEO)

Ovo je promaklo VAR sudijama...

Reprezentacija Srbije sinoć je izgubila od Švajcarske sa 3:2 u poslednjem meču grupne faze Mundijala. Izgledalo je da je poraz potpuno zaslužen i da sudije ovoga puta, za razliku od 2018. godine i duela sa Švajcarcima, ovoga putu nisu uticale na rezultat, ali nije tako.

Naime, Nemačka nacionalna televizija kamerom iz specijalnog ugla utvrdila je da je Srbija oštećena za čist jedanaesterac u drugom poluvremenu pri vođstvu Švajcaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 3:2.

Igrao se 65. minut Aleksandar Mitrović je bio u gol šansi, a loptu rukom dodirnuo štoper Švajcaraca Fabijan Šer. Sudija Fernando Rapalini, ali i svi pomoćnici u VAR sobi nisu primetili ovaj detalj i tako nas koštali ogromne prilike da izjednačimo.

Mozda smo mi igrali lose ali smo imali katostrofalno sudjenje.

Ovo je cist penal . U niz situacija smo osteceni. pic.twitter.com/TbwFO0Ul5Q

— Aleksandar Kostic (@KosticAleksadar) December 3, 2022

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.