NEMA VIŠE NAZAD: Keln doneo presudnu odluku pred bitku sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE NAZAD: Keln doneo presudnu odluku pred bitku sa Zvezdom

„Jarčevi“ dolaze u Beograd sedmog decembra.

Keln je u nedelju doživeo novi poraz u Bundesligi i to na svom terenu od Herte rezultatom 2:0, ali i pored toga što su „jarčevi“ debelo zakucani za poslednje mesto na tabeli rukovodstvo kluba je dalo podršku treneru Peteru Štegeru.

Austrijanac nema apsolutnu podršku, ali je veći deo rukovodstva saglasan da Šteger nastavi posao i pored samo dva osvojena boda u Bundesligi u 13 kola.

Keln narednog vikenda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostuje Šalkeu, a onda dolazi u Beograd sedmog decembra na utakmicu šestog kola Lige Evrope. Trijumf u Beogradu doneo bi „jarčevima“ plasman u nokaut fazu evropskog takmičenja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.