NEMA VIŠE DILEMA: Poznat kompletan stručni štab Vladana Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 11:50

NEMA VIŠE DILEMA: Poznat kompletan stručni štab Vladana Milojevića

Prozivka je zakazan za 8. januar.

 Vladan Milojević, novi trener fudbalera Crvene zvezde, izabrao je sa kojim će saradnicima 8. januara da izvrši prozivku na stadionu "Rajko Mitić".

Nebojša Milošević biće prvi Vladanom pomoćnik, Bojan Ofenbaher je zadužen za analitiku, a Ivan Vučetić za fizičku kondiciju.

U ekipi ostaju Vujadin Savić, koji je bio jedan od trenera u stručnom štabu bivšeg trenera Baraka Bahara, kao i Zoran Rendulić, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radio sa igračima koji nisu bilu u prvom  planu kod Baraka Bahara.

Tu će biti i nekadašnji kapiten Zvezde, Nikola Mikić. On je dosad radio u Grafičaru pomažući Marku Neđiću, a ranije Bošku Đurovskom i Radomiru Kokoviću.

Rad sa golmanima namenjen je Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, koji su od početka sezone u klubu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.