NEMA TROŠENJA MILIONA: Junajted dobija pojačanje za džabe (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 18:41

NEMA TROŠENJA MILIONA: Junajted dobija pojačanje za džabe (FOTO)

Uštedeće mnogo novca.

Mngoo se u proteklom periodu pisalo o tome da je Mančester Junajted spreman da se ozbiljno pojača u letnjem prelaznom roku, što podrazumeva i trošenje velikih suma novca, ali izgleda da će situacija biti potpuno suprotna.

Posle spominjanja Džejmsa Medisona iz Lestera koji košta 80 i Džeka Griliša koji je 20 miliona evra jefitniji, Junajted će izgleda do pojačanja doći bez potrošenog novca. Pre pisanju medija Crveni đavoli su bacili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko na Irca Džefa Hendrika koji je krajem juna napustio Barnli pošto mu je istekao ugovor.

🔴🔴According to Football Insider, Jeff Hendrick is being monitored by Manchester United who are considering making a move for the midfielder.#JeffHendrick #MUFCunite

[📷:Getty images] pic.twitter.com/AocrjwgJoq

— MUFC unite (@MUFCunite) July 15, 2020

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Bilo je spekulacija da bi 28-godišnji vezista mogao karijeru da nastavi u Seriji A pošto su se navodno za njega interesovali Milan i Roma, ali nema sumnje da bi ponuda Mančester Junajteda Irca zadržala na Ostrvu, a odgovarala bi i Đavolima pošto bi imali igrača koji može da pokrije sve pozicije u sredini, kao i kompletiran vezni red uz istovremenu uštedu novca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.