NEMA TAJNI: Evo koliko je ZARADILA Zvezda od prodaje igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA TAJNI: Evo koliko je ZARADILA Zvezda od prodaje igrača (FOTO)

Crveno-bele napustilo šest prvotimaca za koje je dobijeno obeštećenje.

Košarkaški klub Crvena zvezda tokom ovog leta doživeće prilične promene pošto je klub napustilo osam igrača, a tek treba da uslede dolasci onih koji će imati težak zadatak da nastave na niovu rezultata koje su crveno-beli ostvarivali prethodnih sezona. Osim toga, promenjen je i trener pošto je Dejan Radonjić napustio klub, a nasledio ga je Dušan Alimpijević.

ZVEZDA NE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SME VIŠE DA ČEKA: Cedevita dovela ozbiljno pojačanje (FOTO)

ČOVIĆ: Vučić je mnogo pomogao Zvezdi

Od osam igrača koji su otišli iz Zvezde, samo su Dion Tompson i Nejt Volters otišli pošto su im istekli ugovori, a crveno-beli nisu za njih dobili nikakvo obeštećenje. Sa druge strane, od transfera Luke Mitrovića u Bamberg, Marka Simonovića u Zenit, Čarlsa Dženkinsa u Himki, Stefana Jovića u Bamberg, Džona Boldena u Makabi i posebno Marka Gudurića u šampiona Evrope Fenerbahče, zarađen je značajan novac. A sve to pokušao je da proceni i poznati novinar David Pik, doduše uz grešku pošto je za Mitrovića napisao obeštećenje od 150.000 evra iako je u pitanju 220.000, što dovodi do ukupne sume od 2.455.000 evra.

Red Star offseason income.

Guduric - €1,000,000

Bolden - $675,000

Kuzmic - €300,000

Jovic - €160,000

Mitorvic - €150,000

Jenkins - $100,000

— David Pick (@IAmDPick) July 21, 2017

Sa ovim novcem crveno-beli će svakako moći da nadoknade odlaske igrača, ali će deo novca svakako biti usmeren i na finansijsku stabilizaciju što je već najavio i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.