NEMA PREDAHA: Svaki dan je novo DOKAZIVANJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA PREDAHA: Svaki dan je novo DOKAZIVANJE (FOTO)

Golman crveno-belih podseća šta su ciljevi do kraja sezone.

Posle tri dana zasluženog odmora, prvotimci Crvene zvezde vratili su se radu. Golman crveno-belih Zoran Popović istakao je da očekuje da njegova ekipa i posle pauze nastavi sa odličnim igrama.

 - Ostalo je još mesec dana do kraja polusezone. Sigurno nam je jako prijala pauza koja je sada već za nama. Imamo dosta povređenih igrača i njima je najviše značilo da se odmore. Već smo pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da smo potpuno spremni, sada samo polako održavamo formu kako bismo sezonu priveli kraju na najbolji mogući način. Imamo cilj da ostanemo neporaženi u prvenstvu i naravno, ako Bog da, da upišemo još trijumfa u Ligi šampiona - rekao je Popović.

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se na teren već naredne srede, kada ih od 15 časova na stadionu „Rajko Mitić“ očekuje susret sa ekipom TSC-a u okviru osmine finala Kupa Srbije.

- Igramo na Marakani, znamo da nam je cilj, kao i pred svaku utakmicu, pobeda. Želimo da osvojimo Kup, od Zvezde se uvek očekuje najviše. Možda nešto manje poznajemo narednog protivnika, ali čim su stigli do ovog nivoa takmičenja poseduju kvalitet i imaju dobare igrače. Sigurno nam neće biti lako, ali imaćemo podršku sa tribina i daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf.

I dalje se, naravno, priča o fenomenalnoj pobedi nad Liverpulom u Ligi šampiona.

- Sigurno će nas ta pobeda nositi i ljudi će to pamtiti, ali voleo bih da se što pre desi neka nova i da se onda o njoj još više priča. Voleo bih da to ovde postane normalno. Zvezda ima fantastičnu ekipu. Svaki igrač koji je u timu ima izuzetan kvalitet, stručni štab je na slatkim mukama kada bira sastav za utakmicu. I kada sam došao ovde rekao sam da je snaga tima u tome što svi mi znamo šta je Zvezda. Ona je prioritet, ona zahteva ogroman trud i rad, odricanje. Ovde se gleda svaki trening, svaka utakmica, uvek ste pod budnim okom i to vas motiviše da budete još bolji. Svaki dan u Zvezdi je novo dokazivanje.

Treninzi naših golmana su uvek interesantni, jer tokom rada koriste različite rekvizite.

- Sve to je kreacija našeg trenera golmana Dušana Gašića, sve zasluge idu njemu. Zaista su nam interesantni treninzi i mnogo nam pomažu vežbe sa rekvizitima. Zaista Gašić ulaže veliki napor u pripremu svakog treninga, a mi se trudimo da mu se za sve to zahvalimo na terenu - zaključio je Popović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.