Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA SE ČUVAJU RIVALI: Mesi je potpuno spreman!

Trener Barselone Luis Enrike potvrdio je na konferenciji za medije uoči utakmice sa Romom da je Lionel Mesi u potpunosti spreman. 

Iako je u prethodnom ”El klasiku” Mesi izostavljen iz startne postave zbog nedovoljne fizičke spreme, Luis Enrike najavljuje da bi Mesi mogao da se nađe u prvih 11 već u narednom meču.
– Mesi je potpuno spreman i ponovo uživa na terenu. To je divna vest za nas, naš najbolji igrač je ponovo u ekipi. Povreda je iza njega, sada preostaje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se što pre vrati u svoju prepoznatljivu formu – rekao je Luis Enrike, koji se potom osvrnuo na utakmicu sa Romom.
– Mislim da će ovo biti potpuno drugačiji meč nego onaj prvi u Rimu pošto su Romi potrebni bodovi za plasman u narednu rundu. Očekujem otvorenu i vrlo zanimljivu utakmicu – istakao je Luis Enrike.
Utakmica Barselona – Roma na programu je u utorak u 20.45.
Da li ste videli kako je Dani Alveš odreagovao na pitanja novinara Marke i Asa na ovoj konferenciji?
The post NEKA SE ČUVAJU RIVALI: Mesi je potpuno spreman! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.