NEJPIR SVE VEĆ DOGOVORIO: Poznat i novi klub Amerikanca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023, 12:25

NEJPIR SVE VEĆ DOGOVORIO: Poznat i novi klub Amerikanca!

Bura se ne stišava na Malom Kalemegdanu...

Američki plejmejker Šabaz Nejpir neće više biti košarkaš Crvene zvezde. On je napustio parket na meču protiv Real Madrida, da bi posle meča trener crveno-belih Joanis Sferopulos rekao da Nejpir nije više član crveno-belih.

Naime, Nejpir se posle duela sa Real Madridom oglasio na svom Instagram nalogu gde je napisao „Pričaj istinu pred kamerom“, da bi otpratio Crvenu zvezdu na pomenutoj društvenoj mreži. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako saznaje specijalizovani košarkaški sajt "Jurohups" Armani će biti novi/stari klub Šabaza Nejpira.

Crvena zvezda može dobro da profitira iz ovog odlaska Nejpira, jer će ekipa iz Milana preuzeti kompletan ugovor, što će znatno olakšati budžet crveno-belih.

Šabaz je prema navodima gore pomenutog sajta potpisao ugovor sa Armanijem u vrednosti od dva miliona evra, ali on za ekipu iz Milana neće moći da igra jer prema pravilima Evrolige igrač ne može da bude registrovan pre 18. kola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.