NEJMAR NUĐEN BARSELONI: Katalonci ga ODBILI iz dva razloga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 17:54

NEJMAR NUĐEN BARSELONI: Katalonci ga ODBILI iz dva razloga!

Želi da se vrati na mesto uspeha...

Brazilski fudbaler Nejmar navodno je nedavno ponuđen Barseloni, ali je šampion Španije u kom je ovaj proveo četiri veoma uspešne sezone odbacio mogućnost da ga vrati u svoje redove.

Nejmar je sa Barselonom između ostalog osvojio Ligu šampiona i dva španska prvenstva, odigrao 186 utakmica, uz učinak od 105 golova i 76 asistencija, nakon čega je prešao u Pari Sen Žermen u rekordnom transferu svetskog fudbala.

Nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktuelnom situacijom u Parizu, zatražio je od agenta da krene u pregovore sa Barsom, ali je njegova ideja o povratku odbijena.

Fudbalski portal "Goal" piše da iza Barselonine odluke stoje dva razloga.

Prvi se odnosi na finansije. Barcelona je u teškoj finansijskoj situaciji i teško bi Nejmaru mogla da ponudi platu koju ima u Parizu. On u PSŽ-u igra za 40,8 miliona evra po sezoni, a ima ugovor do 2025. godine.

Drugi razlog odnosi se na atmosferu u ekipi. U klubu smatraju da bi dolazak takve zvezde mogao da poremeti odnose među igračima i da bi njegov ego možda i "srušio" svlačionicu.

Dakle, sve su prilike da će Nejmar ostati u Parizu. Dobra vest za njega je dolazak trenera Luisa Enrikea, pod čijim je vođstvom blistao u dresu Barselone.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska atletičarka Darija Klišina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.