NEĆETE VEROVATI: Džejmi Karager UDARIO na navijače, OVO je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI: Džejmi Karager UDARIO na navijače, OVO je razlog!

bez dlake na jeziku.

Bivši as Liverpula, Džejmi Karager, tvrdi da je Mohamed Salah potcenjen od strane navijača „crvenih“, te da ga ne poštuju dovoljno. Karager smatra da je egipatski napadač jedan od šest igrača svetske klase koji su na rapolaganju Jirgenu Klopu, bez obzira na pad nivoa igre u odnosu na prošlu sezonu.

Ovaj 27-godišnjak ima 19 golova i devet asistencija u svim takmičenjima ove, a 27 golova i sedam asistencija imao je prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone. Nekadašnji igrač Liverpula, sada stručni konsultant, smatra da su Salahovi nastupi uzeti zdravo za gotovo ove godine.

Jamie Carragher: “I think Mo Salah is under-appreciated at Liverpool. He's seen as world-class outside but with Liverpool fans he's underappreciated. If you asked Liverpool fans would they take big money for Salah they'd say yeah.” 👇

pic.twitter.com/T0lvU3Edlf

— Anfield Watch (@AnfieldWatch) February 24, 2020

Redsi su skoro sigurno obezbedili titulu jer su im potrebne samo četiri pobede u 11 utakmica, koliko je ostalo do kraja sezone.

– Mislim da oni sa strane posmatraju Salaha kao fudbalera svetske klase, dok je malo potcenjen od strane navijača Liverpula. Svakako, od prve sezone pa sve do sada, došlo je do pomaka. Ipak, on nikada nije hteo da postigne onih 47 golova po sezoni – izjavio je Karager.

Tu je izneo i mišljenje koje je stekao u poslednje vreme…

– Razgovarajući s navijačima i prateći društvene mreže, zaključio sam da Liverpul ima šest vrhunskih fudbalera. Mislim da su to Alison, Trent Aleksander-Arnold, Virdžil Van Dajk, Sadio Mane, Roberto Firmino i Mohamed Salah – mišljenje je Karagera, koji je na kraju „poentirao“:

– Nema šanse da prodaju Alisona ili Van Dajka. Opet, ako biste im ponudili 130 miliona funti za Slaha, verovatno bi ga prodali! Zato kažem da je potcenjen.

Karager je celu karijeru proveo u dresu Liverpula, odigrao je preko 500 utakmica za „crvene“, osvojio Ligu šampiona 2005. godine.

Pogledajte rezultate

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.