NEĆE U BAJERN: Mančester sačuvao odličnog defanzivca

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:01

NEĆE U BAJERN: Mančester sačuvao odličnog defanzivca

Ostaje u Sitiju.

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker izjavio je da želi da ostane u klub iako je dobio ponudu Bajerna.

Skaj Nemačka je ranije preneo da napreduju pregovori između Bajerna i Vokera, pošto šampion Bundeslige želi da engleski fudbaler igra za klub iz Minhena.

Međutim, Voker želi da ostane u Mančester sitiji i produži ugovor sa aktuelnim šampionom Premijer lige.

Voker ima ugovor sa Mančester sitijem do juna naredne godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a rukovodstvo engleskog kluba više puta je ponovilo da ne želi da ga proda. Voker je 2017. godine iz Totenhema prešao u Mančester siti, a sa ovim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, dva FA kupa i četiri Liga kupa.

On je ove sezone odigrao 39 mečeva za "građane" u svim takmičenjima

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Voker već viđen u Bajernu, ali želi da ostane u Sitiju

Izvor: B92, 20.Jun.2023

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker želi da ostane u klubu, uprkos interesovanju koje je za njega iskazao nemački šampion Bajern iz Minhena...Skaj Nemačka preneo je da su Bajernovi pregovori o dovođenju 33-godišnjeg odbrambenog igrača napredovali, ali da Voker želi da ostane na Etihadu i produži...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.