NE ŽALE NOVAC: Neverovatna ponuda za Salaha

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 11:40

NE ŽALE NOVAC: Neverovatna ponuda za Salaha

Ima ugovor sa Liverpulom.

Čelnici Al Itihada ponudili su Liverpulu više od 250 miliona evra sa bonusima za egipatskog fudbalskog reprezentativca Mohameda Salaha, prenose britanski mediji.

Delegacija Al Itihada nalazi se od subote u Liverpulu gde pokušava da ubedi čelnike engleskog kluba da pristanu na prodaju egipatskog fudbalera.

Britanski mediji tvrde da su predstavnici Al Itihada noćas ponudili Liverpulu fiksno 175 miliona evra za Salaha, a obeštećenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi sa bonusima moglo da dostigne cifru od 251,5 evra.

Salah ima ugovor sa Liverpulom do juna 2025. godine. On je na 309 utakmica za engleski klub u svim takmičenjima postigao 188 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ali Itihad ruši svetski rekord ponudom za Salaha

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Sep.2023

Hoće li Egipćanin otići u Arabiju na kraju? Čelnici Al Itihada ponudili su Liverpulu više od 250 miliona evra sa bonusima za egipatskog fudbalskog reprezentativca Mohameda Salaha, prenose britanski mediji. Delegacija Al Itihada nalazi se od subote u Liverpulu gde pokušava da ubedi čelnike engleskog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.