NE ŽALE NOVAC: Barselona želi zvezdu Liverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 18:35

NE ŽALE NOVAC: Barselona želi zvezdu Liverpula

Vredi 75 miliona evra.
Fudbalski klub Barselona zainteresovan je za igrača Liverpula i kolumbijskog reprezentativca Luisa Dijaza, prenosi britanski Dejli miror.
Dijaz (27) je član Liverpula od 2022. godine, a pre toga je igrao za Porto, Atletiko junior i Barankilju. Kolumbijski fudbaler je ove sezone odigrao 38 utakmica za Liverpul i postigao je 11 golova.
Transfermarkt procenjuje da Dijaz vredi oko 75 miliona evra. On ima ugovor sa klubom sa Enfilda do 30. juna 2027. godine. B
ritanski mediji prenose da postoje male šanse da Dijaz prihvati ponudu Barselone, pošto Kolumbijac ne želi da napusti Liverpul. Pored Barsleone, Dijaza navodno želi i PSŽ.
Luis Dijaz je za reprezentaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.