NE STAJU NA MALOM KALEMEGDANU: Potpisuje plejmejker (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 08:35

NE STAJU NA MALOM KALEMEGDANU: Potpisuje plejmejker (FOTO)

U završnim su pregovorima.

KK Crvena zvezda zainteresovan je za dovođenje američkog plejmejkera Šabaza Nejpira. 

Doskorašnji igrač Olimpije iz Milano odlučio je da ne produži ugovor sa tim klubom, a Crvena zvezda je glavni kandidat za njegovo angažovanje - prenosi italijanski Koriere di Bolonja.

Mediji sa "čizme" ističu da je Zvezda u završnim pregovorima sa plejmejkerom.

#Euroleague PG Shabazz Napier in advanced talks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << with Red Star Belgrade, per source. He didn’t agreed terms with Olimpia Milan to extend his contract.

👉🏻 @corrierebologna

— Daniele Labanti (@DLabanti) July 12, 2023

Nejpir je bio želja crveno-belih i prošlog leta, ali su se tada pregovori izjalovili i tim sa Malog Kalemegdana se odlučio za Luku Vildozu.

Amerikanac je prošle sezone beležio 15 poena u proseku u Evroligi na 12 odigranih utakmica, ali i 3.9 asistencija po meču.

On je pre dolaska u Evropu nastupao u NBA ligi gde je igrao za šest klubova, a imao je i kratak izlet u Meksiko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.