NE MENJA DOBRE STVARI: Jelena Bruks ostaje u Šopronu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

NE MENJA DOBRE STVARI: Jelena Bruks ostaje u Šopronu

Produžila je ugovor do 2023.

Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks produžila je ugovor sa Šopronom do 2023. godine, saopštio je mađarski klub.

Krilni centar reprezentacije Srbije u prvom mandatu u Šopronu igrala je od 2007. do 2010. godine, da bi isti dres ponovo obukla u sezoni 2012/13, a treći put u mađarski klub stigla je 2017. godine.

Superkup Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Tokom karijere nastupala je još za Šumadiju iz Kragujevaca, Dubočicu iz Leskovaca, novosadsku Vojvodinu, Spartak iz Moskove, Dinamo Kursk, Orduspor, Bešiktaš i Avenidu. Sa reprezentacijom Srbije ima osvojeno zlato sa EP 2015. godine, bronzu sa Olimpijskih igara iz Rio de Žaneira godinu dana kasnije, kao i bronzanu medalju sa prvenstva Evrope 2019. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.