Izvor: RTS, 15.Feb.2022, 00:32

NBA pomilovala Tajrika Evansa

Nekada najbolji ruki NBA lige Tajrik Evans ponovo može da se bavi košarkom, pošto su mu organizatori takmičenja ukinuli zabranu igranja uvedenu 2019. godine.
Evans je u maju 2019. godine prekršio pravila NBA lige o korišćenju narkotika i organizacija ga je suspendovala na neodređeno.

Liga je danas objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je pomilovala Evansa i da igrač, kao slobodan agent, može da potpiše ugovor sa bilo kojim klubom.
Sakramento ga je draftovao 2009. godine, a te sezone proglašen je za novajliju godine u NBA ligi. Kasnije je nastupao za Nju Orleans, Memfis i Indijanu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.