Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Zapad bolji od Istoka, Vestbruk MVP

U nastavku takmičenja u NBA ligi na repertoaru je bio samo jedan meč. I to egzibicioni.U najvažnijoj sporednoj utakmici u NBA ligi, duelu „svih zvezda“ sa Istočne i Zapadne konferencije, više sreće i znanja pokazali su momci sa zapadne obale pošto su slavili rezultatom 163:158.
Zapad je do trijumfa predvodio Rasel Vestbruk koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << meč završio sa 41 poenom i 5 skokova uz šut iz igre 16-28. Sjajni plejmejker Oklahome Siti Tander u prvom poluvremenu je upisao čak 27 poena na taj način oborivši Ol-star rekord po broju poena za jedno poluvreme.
Masovna produkcija poena viđena je i od bivšeg saigrača Vestbruka, a sada zvezde Hjustona, Džejmsa Hardena, koji je upisao 29 poena uz po 8 asistencija i 8 skokova, dok je Lamarkus Oldridž ubacio 18 poena.
Na drugoj strani blistao je Lebron Džejms sa 30 poena i 7 asistencija, a pratio ga je Kajl Korver sa 21 poenom sa klupe. Bek Atlante Hoks šutirao je iz igre 7-13, a svih 7 šuteva pogodio je van linie 7,24 i to iz 12 pokušaja.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorijski NBA Ol-star!

Izvor: Press, 16.Feb.2015

Nikada u istoriji, a tradicija je počela 1951. godine, nije postignuto ovoliko poena na NBA Ol-star utakmici. Vestbruk MVP! . Godine 2014. u Nju Orleansu, Istok je pobedio Zapad rezultatom 163:155. Kajri Irving iz Klivlend...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.