NBA PLEJ-OF: Zakazano finale Zapada, kakav će to okršaj da bude (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2018, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA PLEJ-OF: Zakazano finale Zapada, kakav će to okršaj da bude (FOTO)

Na Istoku je poznat jedan finalista.

Poznati su i finalisti Zapadne konferencije NBA lige. To su branioci trofeja, Golden Stejt Voriorsi i Hjuston Roketsi. U petim utakmicama polufinalne serije, Ratnici su pobedili Nju Orleans Pelikanse (113:104), a Rakete Jutu Džez sa 112:102.

UZBUNA U PARTIZANU: Održan hitan sastanak sa igračima (FOTO)

GODINE KADA SU UDARALI GROMOVI: Niko nije USPAVLJIVAO tako brzo. Ovo su NAJBRUTALNIJI Tajsonovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nokauti (VIDEO)

Pobedu je Golden Stejtu praktično donela prva petorka, pošto je Stefon Kari dao 28 poena (3/6 za tri, 7sk, 8as), Kevin Durent 24, Klej Tompson 23, Drejmond Grin 19 (14sk). Samo je Andre Iguodala, sa dva poena "pokvario" prosek starterima. Ostala petorica (Vest, Luni, Kuk, Livingston i Bel) su imala skromniju minutažu (osim Lunija), pa samim tim i skromniji učinak. Najviše je ubacio Šon Livingston - šest.

To je bilo dovoljno za četvrto uzastopno finale konferencije.

For the fourth straight year, the Dubs have advanced to the Western Conference Finals! #StrengthInNumbers pic.twitter.com/hdlERl5ZFZ

— Golden State Warriors (@warriors) May 9, 2018

Prednost domaćinstva iskoristio je i Hjuston. Ekipa iz Teksasa je savladala Jutu, ali najefikasniji nije bio Džejms Harden. Kris Pol je ubacio čak 41 poen, od čega su osam bile trojke, iz deset pokušaja. Imao je Pol i deset asistencija, dok je Brada upisao 18 poena. U redovima Jute Donovan Mičel je dao 24 poena, a Alek Burks dva manje.

Na Istoku, Klivlend je u seriji protiv Toronta izborio plasman posle 4:0, dok je u duelu Bostona i Filadelfije 3:1 za Seltikse. A kako izgleda raspored duela Hjustona i Golden Stejta pogledajte u sledećem tvitu.

Here is your Western Conference Finals schedule.

Sign up to be a Rockets Insider for playoff presales at https://t.co/Z0cI0QRyP1. pic.twitter.com/4MJVKy3NAr

— Houston Rockets (@HoustonRockets) May 9, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Džez " fenomenalni Kris Pol odveo Hjuston u finale Zapada

Izvor: B92, 09.Maj.2018

Košarkaši Hjuston Roketsa plasirali su se u finale zapadne konferencije, pošto su sa 4-1 u seriji pobedili Jutu Džez...U poslednjem petom meču izabranici Majka D'Antonija slavili su sa 112:102, a sve zbog sjajne poslednje deonice i Krisa Pola...Roketsi su četvrtu četvrtinu dobili rezultatom 37:24,...

Nastavak na B92...

Hjuston i Golden Stejt u finalu Zapadne konferencije

Izvor: Beta, 09.Maj.2018

Košarkaši Hjustona i Golden Stejta sastaće se u finalu Zapadne konferencije NBA lige.Golden Stejt se plasirao u četvrto uzastopno finale svoje konferencije trijumfom nad Nju Orleansom sa 4:1 u pobedama.Aktuelni šampion NBA lige je u petoj utakmici u noći izmedju utorka i srede pobedio na svom terenu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.