NBA: Finiks produžio crnu seriju Njujorka

Izvor: Sportal.rs, 20.Dec.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Finiks produžio crnu seriju Njujorka

Košarkaši Finksa savladali su na gostovanju Njujork sa 99:90 i tako naneli Niksima 24. poraz od početka sezone u NBA ligi.

Sanse su do 14. pobede u sezoni predvodili Erik Bledso sa 25 i Ajzea Tomas sa 22 poena, dok je slovenački košarkaš Goran Dragić postigao 10.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Karmelo Entoni sa 25 postignutih poena, uz 11 skokova, a dobro ga je pratio Hose Kalderon sa 21 poenom.

(Foto: Beta/AP/Frank Franklin II)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

NBA: Rondo debitovao za Dalas, Atlanta preslišala i Hjuston

Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 09:58

Tokom prošle noći nastavljeno je takmičenje u američkoj profesionalnoj košarkaškoj, NBA ligi. Na programu je bilo sedam utakmica.. U prvom susretu koji je završen još sinoć, ekipa Njujork Niksa upisala je novi poraz izgubivši od Finiks Sansa. Karmelo Entoni ponovo je bio solidan sa 25 poena,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.