NAVIJAČI MILANA BESNI: Rosoneri prodaju NAJBOLJEG igrača za SIĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 15:59

NAVIJAČI MILANA BESNI: Rosoneri prodaju NAJBOLJEG igrača za SIĆU!

PSŽ je jedan od kupaca.

Kako sada stvari stoje Milan će ostati bez jednog od najboljih igrača iz protekle sezone, i neće se previše brinuti oko toga za razliku od navijača Rosonera koji su prilično razočarani.

Ugledni francusku list Ekip otkrio je da Milan i Pari Sen-Žermen pregovaraju oko transfera Tea Ernandeza u grad svetlosti.

Uprava Rosonera spremna je da se odrekne usluga 22-godišnjeg levog beka za 50 miliona evra što jeste ponuda koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne odbija, ali, najvatreniji tifozi kluba sa San Sira smatraju da se nosioci igre ne smeju prodavati. Poučeni iskustvom kada su Tijago Silva i Zlatan Ibrahimović takođe krenuli put Pariza, kada je, može se slobodno reći i krenu pad italijanskog giganta.

Ernandez je ove sezone odigrao 25 mečeva za Milan i postigao šest golova, a plaćen je 20 miliona evropskih novčanica Real Madridu u julu 2019. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.