NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARODNI ADVOKAT: Holanđanin već uvodi novitete

Nakon prvog treninga, na kojem je prštalo na sve strane o čemu svedoči i naša fotogalerija, odrađenog sa reprezentacijom Srbije novi selektor Orlova Dik Advokat otkrio je da neće sve vreme držati igrače u karantinu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.
FOTO: STARSPORT

- Treniraćemo u Sportskom centru pošto ovde imamo odlične uslove za rad, ali iz iskustva znam da je igračima preko glave da borave u takvoj sredini. Zbog toga želim da malo promenim ambijent >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pa ćemo posle tri uvodna dana vreme do meča sa Francuskom provoditi u hotelu u centru Beograda (Hajat Ridžensi) kako bi fudbaleri imali kontakt sa narodom,  objasnio je iskusnio strulnjak novinarima okupljenim u Staroj Pazovi.
Današnji trening trajao je 90 minuta i vežbale su se situacije „pet na pet“ i „sedam na sedam“ na jednoj polovini terena, a deo je bio izdvojen za rad sa loptom i udarcima na gol.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Može li Marko Nikolić da obori Stanojevićev rekord?


Partizan gubi štopera bez nadoknade?


MUNDOBASKET: Srbija danas odmerava snage sa Brazilom





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dik menja sistem, spavanje u Hajatu

Izvor: B92, 03.Sep.2014, 10:46

Novi selektor Srbije Dik Advokat uveo je promene u radu reprezentacije, a glavna je da će tim spavati u Hajatu, a ne u SC u Staroj Pazovi gde će trenirati...Iako je SC FSS predviđen da ispuvanja sve potrebe reprezentativaca, te budu izolovani od javnosti kako bi se na miru spremali, Advokat misli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.