NAREĐENJE: Trener Klipersa PORUČIO Teu šta MORA da uradi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAREĐENJE: Trener Klipersa PORUČIO Teu šta MORA da uradi! (FOTO)

Kapiten Orlova pružio blistavu partju na debiju.

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić je odlično počeo NBA epizodu. Iako su njegovi Klipersi poraženi od Portlanda u pripremnom meču, kapiten Orlova je ostavio sjajan utisak i pokazao da mu se smeši blistava budućnost u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju.

GOTOVO: Bivši igrač Partizana POTPISAO za crveno-bele! (FOTO)

NA METI JE PARTIZANA: Bivši centar Barse, pregovara sa crno-belima! (VIDEO+FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Teo je upisao 15 poena, tri dodavanja i dve uhvaćene lopte, ali mu se tokom meča desio peh pošto je iščašio prst na ruci. Po povratku iz svlačionice, bivši igrač moskovskog CSKA ubacio je četiri trojke zaredom.

- Rekao sam mu samo da šutne tu loptu - rekao je trener Klipersa Dok Rivers. - Želim samo da nastavi da bude agresivan. Sjajan je šuter, ali se trenutno muči da pogodi. Više je do tajminga. Svi znamo da može sjajno da dodaje, možda je jedan od najboljih dodavača koje sam ikada video, ali sam mu pre utakmice rekao da želim da šutira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.