NAPUŠTA MARAKANU: Zvezda ostaje bez JUNAKA velike evropske POBEDE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUŠTA MARAKANU: Zvezda ostaje bez JUNAKA velike evropske POBEDE (FOTO)

Ljubimac navijača na izlaznim vratima.

Na Marakanu je stigla zvanična ponuda za Slavoljuba Srnića, junaka prošlosezonske pobede nad Kelnom kojom je šampion Srbije obezbedio proleće u Evropi, teška 250.000 evra od Las Palmasa, prema informacijama Mozzart sporta. Španski drugoligaš želi da se pojača pred nastavak sezone, a na Kanarskim ostrvima veruju da bi im Zvezdino krilo bilo od pomoći u borbi za povratak u Primeru.

MIRKOVIĆ O GOLU ZVEZDE U DERBIJU: Ben >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio ključni čovek, moraćemo da verujemo na „majke mi“

OŽENIO JU JE SA SAMO 22 GODINE Ona je supruga Dekija Stankovića, i nije poput drugih ŽENA FUDBALERA

Srnić je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, ali pošto nije dobio priliku u prvom timu seniorsko iskustvo je počeo da stiče u Čukaričkom. U Ljutice Bogdana se vratio pre tri i po godine i sa crveno-belima je osvojio dve titule, igrao je u Ligi Evrope prošle i u Ligi šampiona ove sezone. U svim takmičenjima je u dresu šampiona Srbije odigrao 123 utakmice i postigao je 21 gol, od kojih je najvažniji onaj protiv Kelna koji je Zvezdi obezbedio evropsko proleće.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je zahvaljujući svojoj borbenosti postao veliki ljubimac navijača i pravi vojnik Vladana Milojevića na terenu. Srnić je čak prošle sezone odlučio da produži ugovor sa crveno-belima kako bi Crvena zvezda zaradila nešto od njegove prodaje, a mogao je bez obeštećenja da ode u Uesku ili moskovski Dinamo koji su mu dali ponudu.

Uprava i stručni štab Crvene zvezde će morati da preseku da li je ponuda za Zvezdinog ratnika zadovoljavajuća, ali s obzirom na veliki broj igrača koje na krilnim pozicijama ima šampion Srbije za očekivati je da crveno-beli daju zeleno svetlo za ovaj transfer.

Las Palmas trenutno zauzima 12. poziciju na tabeli španske Segunde, a Srnić bi bio veliko pojačanje u borbi za ulazak u plej-of za Primeru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Štrbac, devojka novog fudbalera Crvene zvezde Alekse Vukanovića.

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.