NAPREDAK NA MARAKANI: Zvezdi samo Šerif u mislima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 09:52

NAPREDAK NA MARAKANI: Zvezdi samo Šerif u mislima

Meč počinje u 20 časova.

U četvrtom kolu Superlige Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Napredak.

Nema dileme da su crveno-beli veliki favoriti, ali treba imati u vidu da ih već utorak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa u Modaviji.

Zvezdi je imperativ osvajanje tri boda, zbog kiksa u prvom kolu protiv Vojvodine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dejan Stanković je pred dilemom da li da isproba neke taktičke varijante pred duel u Tiraspolju ili da neke prvotimce odmori u duelu protiv Kruševljana.

Pred put na revanš sa Šerifom u Tiraspolj, Zvezda večeras (20.00) dočekuje Napredak i želi pobedu za mir u kući. Kvota na keca je 1,15, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Napredak.

 Napredak je vrlo dobro startovao u novoj sezoni. Na svom terenu savladali su Radnički iz Kragujevca i Kolubaru, dok su jedini poraz pretrpeli na gostovanju u Nišu.

U poslednjih 20 godina, Napredak je na Marakani samo tri puta uspeo da ostane neporažen.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA ZOVE SVE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA DOĐU NA STADION: „Ponesi i oboji Marakanu“! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2021

Crvena zvezda poziva sve navijače da u što većem broju isprate igrače pre odlaska u Moldaviju. Posle nerešenog ishoda u prvoj utakmici treće runde takmičenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Zvezdu očekuje duel protiv Napretka. Delijama je poslata poruka putem Instagrama da dođu u što većem...

Nastavak na HotSport.rs...

DEGENEK SE VRAĆA U PRVU POSTAVU: Stanković uigrava ekipu pred revanš u Moldaviji!

Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2021

Zvezda protiv Napretka priprema ekipu za Šerif. Crveno beli od 20 časova igraju meč trećeg kola Superlige Srbije protiv Napretka iz Kruševca, a najveće iznenađenje je to što se Miloš Degenek vraća u startnu postavu. Zvezda jubilarni 60. put igra duel protiv tima iz Kruševca, a ujedno će ovo...

Nastavak na HotSport.rs...

Minimalac Zvezde protiv Napretka

Izvor: RTS, 06.Avg.2021

. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Napretka na stadionu "Rajko Mitić" 1:0, u utakmici četvrtog kola Linglong Superlige.

Nastavak na RTS...

Minimalac pred Šerif: Zvezda jedva probila Napredak

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Napredak kod kuće sa 1:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije i ostvarili treći uzastopni trijumf u prvenstvu, kojim su najavili revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.