Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 17:40

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ: Pogodio 10 od 11 i zaradio 100.000 dinara!

Dobitak i uz jedan promašen par

Tokom trajanja Evropskog prvenstva Mozzart će svakog dana, kroz akciju NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, nagrađivati vlasnike tiketa sa najvećom kovotom i jednim promašenim parom, a jedan od uslova da se nedobitni listić nađe u konkurenciji za 100.000 dinara je da na njemu bude i neki od susreta sa kontinentalne smotre.

Detaljnija pravila definisana su OVDE, a dobitnik šestocifrenog iznosa trećeg dana akcije je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vlasnik tiketa sa kvotom 20.721,125. Kladilac koji je pogodio deset od 11 parova između ostalog je predvideo da će Austrija dobiti Makedoniju uz najmanje tri pogotka na meču, a na putu do milionskog dobitka na uloženih 50 dinara zaustavila ga je pobeda finskog Jipoa nad ekipom Jaro.

Uprkos promašaju, zahvaljujući akciji NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ, vlasnik tiketa je ipak inkasirao 100.000 dinara.

Ceo tiket možete pogledati na sajtu mozzartbet.com OVDE.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.