NAKON OPTUŽBI, SUDOVA I ZATVORA: Vratio se Bendžamin Mendi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 15:10

NAKON OPTUŽBI, SUDOVA I ZATVORA: Vratio se Bendžamin Mendi!

Potpisao dvogodišnji ugovor...

Francuski levi bek Benžaman Mendi vratio se fudbalu nakon brojnih suđenja usled optužbi za silovanja.

Mendi je godinama unazad najviše boravio po Sudovima radeći sa advokatima na tome da se optužbe protiv njega povuku. Odlukom Suda, to se i dogodilo, odnosno sve optužbe su bile odbačene, pa je tako Benžaman Mendi slobodan čovek, ali i fudbaler koji može da se vrati svom pozivu.

Iako je upitno u kakvoj je fizičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremi i da li može da se takmiči na visokom nivou, pronašao je zadovoljavajući angažman. Naime, on će u naredne dve sezone nositi dres francuskog Lorijena čiji je sajt pao nakon što je klub na opšte iznenađenje svih saopštio da je on novi igrač kluba sa "Mustoara".

Benjamin Mendy signe deux ans au FC Lorient.

Le communiqué ➡️ https://t.co/upslF01fWp pic.twitter.com/KzuQSLVD4f

— FC LORIENT 🐟 (@FCLorient) July 19, 2023

Podsetimo, Mendi je nedavno otpušten od strane Mančester sitija, a prethodno je nosio dresove Monaka i Olimpik Marseja. Upravo je povratak u Marsej bila njegova primarna opcija, ali to se nije dogodilo.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.