NAJTRAŽENIJI ŠTOPER EVROPE: Želim novi izazov u karijeri!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJTRAŽENIJI ŠTOPER EVROPE: Želim novi izazov u karijeri!

Zeleno svetlo za najbogatije.

Odbrambeni fudbaler Red Bul Lajpciga Dajo Upamekano izjavio je danas da ga mnogi klubovi žele i najavio mogućnost odlaska iz bundesligaša na leto. Navodno su među zainteresovanima izmedju ostalih Barselona i Mančester siti.

Fudbaler je naveo da će o njegovoj budućnosti razgovarati sa menadžerima i roditeljima na kraju sezone i da će doneti pravu odluku. - Postoji mnogo klubova koji me žele. Prvo ću se koncentrisati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Lajpcig, a onda ću videti šta nameravam da radim. Ali, ima mnogo zainteresovanih-  rekao je Francuz za španski list Mundo deportivo.

Barcelona target Dayot Upamecano confirms: There are clubs that want me https://t.co/0ygysWb6yd

— SPORT English (@Sport_EN) February 18, 2020

Upamekano je u Lajpcig došao u januaru 2017. iz Salcburga. Član je mlade reprezentacije Francuske,ima 21 godinu i veliki je potencijal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.