NAJBOLJI NE IDE NIGDE: Ne mogu da ZAMISLIM budućnost bez njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 18:14

NAJBOLJI NE IDE NIGDE: Ne mogu da ZAMISLIM budućnost bez njega!

Novi ugovor potpisan.

Asvel ne želi da rizikuje, pošto je danas produžio ugovor sa jednim od svojih glavnih igrača Dejvidom Lajtijem na još dve sezone. Američki bek već je imao ugovor do 2022. godine, ali francuska ekipa nije želela ništa da rizikuje i "vezala" ga je na još dve sezone.

- Ne mogu da zamislim budućnost Asvela bez Dejvida. Nikada nisam krio koliko sam posebno vezan za njega i mislim da nisam jedini u klubu! Veoma sam zadovoljan što je prihvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovu ponudu i pobrinućemo se da svoju karijeru završi kod nas na najbolji mogući način - rekao je predsednik Asvela Toni Parker.

David Lighty and ASVEL extend contract until 2024

| Eurohoops https://t.co/NTkvAuJRTm

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) June 4, 2020

Ove sezone Lajti ima prosek od 9,8 poena i 2,6 skokova u Evroligi, ali je igrač koji je dao najviše poena i odigrao najviše minuta za francuski tim.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.