NA OVO SE DANIMA ČEKALO: Potpisao Vasilis Spanulis (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 18:27

NA OVO SE DANIMA ČEKALO: Potpisao Vasilis Spanulis (FOTO)

Veran crveno-belima.

Vasilis Spanulis je potpisao novi ugovor sa Olimpijakosom, saopštio je klub iz Pireja.

Popularni "Kil Bil" igra sjajno u svojoj 37. godini, bio je jedan od najboljih prošle sezone u taboru Olija, a čim je stigao u Grčku odmah je stavio paraf na jednogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

THY EuroLeague takımlarından Olympiacos, takım kaptanı Vassilis Spanoulis ile bir yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.@olympiacosbc @EuroLeague pic.twitter.com/cZY503hZpV

— TRANSFER DÖNEMİ (@dilekcuneytalp) July 11, 2020

Spanulis je legenda kluba, sa kojim je osvojio dve Evrolige i činio neverovatne stvari. Bio najkorisniji igrač, najbolji strelac i u tri navrata član najbolje petorke elitnog takmičenja.

Veoma zanimljivo da je tačno pre dest godina,  11. jula 2010. godine, Vasils Spanulis postao član Olimpijakosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.